Toimitusehdot

TOIMITUSAIKA

Pääsääntöisesti arvioitu toimitusaika on varastotuotteissa noin 1 viikko. Tuotekohtainen toimitusaika voi vaihdella ja se on aina ilmoitettu tuotesivulla. Ilmoitetut ajat ovat kuitenkin aina arvioita, emmekä voi 100% taata niiden paikkansa pitävyyttä, koska lopullinen toimitusaika määräytyy jatkuvasti elävän varastotilanteen, toimittajien toimitusrytmin ja kuljetusliikkeiden ajoaikataulujen mukaan.

Monet huonekalut ovat tehdastilauksia, eli toimitetaan sitä mukaa kun huonekalut tehtaalta valmistuvat. Täten arvioitu toimitusaika usein on 5-10 viikkoa.

* Erikoistilauksena tehtävät tuotteet 10-15 viikkoa. Kannattaa varautua tähän tilaamalla huonekalut hyvissä ajoin.

Tuotetiedoissa on ilmoitettu suuntaa antava toimitusaika. Samanaikaisesti tilatut tuotteet toimitetaan pisimmän toimitusajan mukaisesti. Varastontyhjennys.com on sitoutunut toimittamaan tuotteet mainittujen toimitusaikojen puitteissa. Varastontyhjennys.com ei kuitenkaan vastaa sellaisista viivästyksistä, joihin Varastontyhjennys.com ei ole osallinen eikä itse pysty vaikuttamaan, kuten maahantuojan tai tehtaan tuotannollisista tai muista ongelmista.TOIMITUSTAPA

Tuotteet kuljetetaan ulko-ovelle tai pihaan asti niin lähelle kuin se normaalisti jakeluautolla on mahdollista. Ei sisällä kerrostalon kerroksiin kantamista. Asiakkaan tulee varautua vastaanottamaan lähetys kerrostalon alaovella.

Toimitamme tuotteita vain oman kuljetusliikkeemme kautta Kiitolinja, Postnord tai Itella. Valitettavasti kuljetuksen järjestäminen itse käyttäen muita yhtiöitä ei ole mahdollista. Mikäli asiakas haluaa valtuuttaa kolmannen osapuolen vastaanottaa tilauksensa, täytyy siitä sopia etukäteen asiakaspalvelun kanssa ja laatia valtakirja.

Huomioi, että laskutusasiakkaiden (SVEA, Klarna, Collector, Jousto ja Everyday) täytyy noutaa tilauksensa henkilökohtaisesti ja todistettava henkilöllisyytensä.HINNAT

Kaikki hintamme sisältävät ALV 24%.
* kun tilaat Ahvenanmaalta, valitse maasi "Äland Islands", niin saat ostokset 0% Alv:lla.MAKSUT

Checkout

Verkkomaksu: Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, POP Pankit, Nooa, Aktia, Säästöpankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja Tapiolapankki.
Svea

Svea Osamaksu – 0 % korko 12 kuukauteen asti (luottoraja 3000€)

3kk: korko 0%, tilinhoitomaksu 0€/kk, perustamiskulu 0€
6kk: korko 0%, tilinhoitomaksu 8.9€/kk, perustamiskulu 19.90€
12kk: korko 0%, tilinhoitomaksu 8.9€/kk, perustamiskulu 29.90€
24-36kk: korko 9.8%, tilinhoitomaksu 8.9€/kk, perustamiskulu 29.90€

Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Valitessasi maksutavaksi Svea Osamaksun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Svea

Svea Lasku (luottoraja 3000€)
Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla. Valitessasi maksutavaksi Svea Laskun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen luotoksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

 Jousto

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com

 Collector

Maksaessaan Collectorilla(luottoraja 2000€), asiakas saa aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessaan asiakas voi maksaa ostoksena osissa 48 kuukauden aikana. Collector osamaksu on joustava maksutapa ja kuluttajalla on aina mahdollisuus maksaa koko summa milloin tahansa ilman eri ilmoitusta.

Collectorin palvelussa kuluttaja saa aina käyttöönsä pitkän korottoman maksuajan. Osamaksulle mentäessä peritään kohtuullinen 1,6 %:n kuukausikorko. Collectorin laskuihin lisätään 2,95 €/kk ilmoitusmaksu

 

 

Euroloan

Suomessa asuville, yli 20-vuotiaille.
10–2 000 € ostoksille.

 

Bitcoin

Voit maksaa ostoksesi myös Bitcoineilla. Käytämme maksun varmennukseen BitPay -maksupalvelua. Maksun varmennuksessa kestää noin tunti, jonka jälkeen tilaus käsitellään.


Paypal

PayPal: Visa, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard

 

Ennakkomaksu 10% tilauksen hinnasta

Ennakkomaksu 10% tilauksen hinnasta: maksettava ennakkomaksu on 10% tilauksen hinnasta. 90%:n loppulasku maksettava 4 päivää ennen toimitusta.

 

Rahtiennakko

Maksu Toimitettaessa: tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä kuljettajalle Kortilla tai Käteisellä ja maksun suoritettuasi saat kuitin.

Huom: Mikäli maksat käteisellä, varaathan maksua varten mielellään tasarahan.

*  vain pääkaupungin seudulla asuville!

vain pääkaupungin seudulla asuville!

 

noutopiste maksu

Maksu noudon yhteydessä: maksutapoina käyvät sekä käteismaksu että korttimaksu.

PALAUTUSOIKEUS

1. Asiakkaalla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä kun asiakas on vastaanottanut tavaran.
* palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa!
* palautusoikeus koskee vain ehjässä alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen on oltava kunnoltaan täysin vastaava kuin toimitettaessa.
* palautusoikeus ei koske erikoistuotteita, joiden mitat tai muut ominaisuudet poikkeavat normaaleista tuotestandardeista.

2. Tuotteeseen tutustuttaessa 14 päivän aikana, tuotetta ei saa ottaa käyttöön.
3. Tuotetta palautettaessa tulee ottaa yhteys Varastontyhjennys.com:in ennen tuotteen palauttamista. Varastontyhjennys.com antaa toimintaohjeet ja tiedot palautusta varten.
4. Varastontyhjennys.com ei vastaa palautuksesta joka on tehty ilman yhteydenottoa Varastontyhjennys.com:in ja ilman palautusohjeita. Näin toimiessaan asiakas rikkoo sopimusehtoja, ja Varastontyhjennys.com on oikeutettu lähettämään palautetut tuotteet takaisin kuluttajalle tämän kustannuksella sekä sopimusrikkoon vedoten hylätä palautusoikeuden.
5. Palauksen mukaan on liitettävä yhteystiedot, sekä pankkiyhteys ja tilinumero sekä muut tiedot mikäli niitä on Varastontyhjennys.com:in palautusohjeessa pyydetty. Jos tuote on maksettu ennakkolaskulla, tulee liittää mukaan kopio ennakko- laskun maksukuitista.
6. Tuotteen tulee palautettassa olla pakattu käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattu sekä suojattu hyvin alkuperäiseen pakkaukseensa.
7. Summa maksetaan asiakkaan tilille kokonaisuudessaan, kohdan 6. täyttyessä, 14pv kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.
8. Mikäli tuote on sellainen että se palautus onnistuu normaalisti postipakettina(paino max 30 kg ja koko max. 150×80×60 cm, Itella Oyj), Varastontyhjennys.com maksaa palautuksesta koituvan rahdin. Jos tuote on muodoltaan, kooltaan tai painoltaan sellainen että sitä ei voi kuljettaa normaalina postipakettina, asiakas vastaa itse tuotteen palauttamisesta koituvat rahtikulut jotka määräytyvät tuotteen painon, tilavuuden ja matkan pituuden mukaan. Alkuperäistä toimituskulua ei palauteta.
9. Jos tuote on menettänyt myyntiarvoaan johtuen esimerkiksi asiakkaan huolimattomasta pakkaamisesta, tai tutustumisaikana tulleista vahingoista johtuen, on asiakas velvollinen korvaamaan Varastontyhjennys.com:lle virheettömän tuotteen myyntihinnan ja vahingoittuneen tuotteen tuotteen välisen hinnanerotuksen. Tässä tapauksessa tuotteen hinnasta palautetaan hinta vähennettynä arvonalennuksen hinnalla. Arvonalennus määritellään tapauskohtaisesti.

* Verkkokaupan palautusehdot eivät koske normaalia myymälämyyntiä.


TAKUU


Tuotteella on YHDEN (1) vuoden rajoitettu takuu.

Sohvat, rahit, lepotuolit ja sängyt: runkojen takuu on 2 vuotta. Runkotakuu koskee vain puurunkoa. Takuu ei koske verhoilua, pehmusteita, ompeleita, vuodemekanismia, keinumekanismia. Takuu ei korvaa normaalia suuremmasta painosta johtuvaa hajoamista. Kalusteissa ei saa seisoa tai hyppiä. Selkä- tai käsinoja ei ole tarkoitettu istumiseen. Kalusteet on säilytettävä aina normaalissa huoneenlämmössä. Takuu on henkilökohtainen. Se raukeaa, jos tuotteen omistaja vaihtuu.

Jos tuotteeseen tulee takuuaikana jokin vika, on tärkeää, että otat vialliset tuotteet pois käytöstä ja otat mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluun virheen korjaamista varten.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset:

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua.

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti asiasta vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin palautat rikkinäisen/väärän tavaran.TILAAMINEN JA TILAUSTEN HYVÄKSYNTÄ


Kun olet tehnyt tilauksen painiketta "Vahvista tilaus" napsauttamalla ja hyväksynyt nämä Myyntiehdot, sopimus on syntynyt ja saat sähköpostitse tilausvahvistuksen. Varaamme kuitenkin oikeuden hylätä tilauksesi ja olla tekemättä sopimusta kanssasi. Mikäli meillä on syytä uskoa, että tilauksesi on vilpillinen tai olet muulla tavalla rikkonut voimassa olevaa lakia tilausta tehdessäsi, varaamme oikeuden peruuttaa tilauksesi sen vahvistamisesta huolimatta.Nämä Myyntiehdot on päivitetty viimeksi 05.02.2017. Varaamme oikeuden muuttaa Myyntiehtoja koska tahansa (muutokset ilmoitetaan verkossa). Näihin Myyntiehtoihin tilauksesi toimittamisen jälkeen tehtyjä muutoksia ei sovelleta kyseiseen tilaukseesi.